O Нама

O Нама

Породична фирма

Никша аграр је са једне стране врло млада фирма, ако се гледа година оснивања, али наслеђе и искуство које носи са собом су ветеранске природе.

4 +

Запослених

2 +

Локације

27 +

Заступамо брендова

niksa-agrar-logo-web

Позовите нас

+381 65 302 09 78

Раде Никшић

наш отац је особа која је и нас инспирисала да кренемо овим путем.

Као особа која је читав животни век провела у највећим пословним системима на руководећим функцијама, у домену пољопривреде, његов утицај и усмерење на нас је немерљив.

Наследили смо школовање, репутацију, амбицију и поштење, које нас терају да овај посао обављамо онако, баш као што је он обављао, поштено и професионално.

После година школовања на Пољопривредном факултету у Новом Саду, Милош и Ђорђе, дипломирани инжењери пољопривреде, крећу различитим правцима.

Милош годинама ради у великим системима на домену продаје, са великим успехом и великим клијентима, док Ђорђе се усмерава у науку и почевши од свог, а касније и многим другим домаћинима помаже да на својим њивама постигну врхунске и рекордне резултате.

Потпуно логичан след, два брата, са сада огромним искуством, започињу своје заједничко пословање, под једним именом, како и доликује Ниша Аграр.

Фирма иако млада, већ прави озбиљне резултате на темељу написаног, те као таква је комплетирала своје услуге од откупа меркантиле, снадбевањем свим неопходним репроматеријалом, услугама у пољопривреди и домаћинским приступом када је саветодавство у питању.

Наши запослени

Упознајте Никша Аграр

Наш тим је млад по годинама, али сваки од њих је стручњак у својој области.

Никша Аграр за правна лица

Као велики купац затражите посебну понуду

350

Задовољних купаца

15458

Продатих пестицида

5

Година искуства

125

Коопераната